Новини

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП і зник з місця аварії

Вчора патрульні поліцейські отримали інформацію, що вулицями міста рухається автомобіль Daewoo Sens, водій якого може бути нетверезим. В орієнтуванні містилися дані про державний номерний знак авто та інша додаткова інформація.

Читайте також: Смертельна ДТП на Чернігівщині: мотицикліст зіткнувся з електроопорою

Як повідомили у патрульній поліції, за деякий час на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Текстильників сталася ДТП. Один з учасників автопригоди, який, за попередньою інформацією, й порушив ПДР, одразу залишив місце пригоди. За інформацією свідків, зниклий автомобіль — Daewoo Sens з таким самим номерним знаком, як у попередньому повідомленні про нетверезого водія.

Поліцейські розшукали транспортний засіб на одній з парковок на вулиці Івана Мазепи. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Водія поряд не було, проте інспекторам вдалося з’ясувати його особу та імовірне місце перебування.

Чоловіка виявили вдома, він був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Громадянин підтвердив, що керував авто Daewoo Sens, також не заперечував своєї причетності до ДТП, як і того, що залишив місце пригоди. На запитання інспекторів про свій стан чоловік повідомив, що спиртне вживав вдома вже після дорожньо-транспортної пригоди. Рівень алкоголю в організмі водія зафіксували на рівні 3,02 проміле.

Патрульні склали на громадянина кілька адмінматеріалів: ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю) КУпАП.