Факт-новини: оперативні сюжети

Моторікші у Чернігові

Featured Video Play Icon

У новому туристичному сезоні чернігівців чекає новий вид дозвілля.

На мешканців і гостей міста у новому туристичному сезоні чекає новий вид дозвілля – електромоторікші презентують вже 4 квітня на Красній площі. Поки таких електрокарів у місті -4 , але власники планують придбати ще мінімум 2. Замовили їх в Японії.

Коштує одна така електрорікша близько 100 тисяч гривень. Транспорт екологічний , їде з максимальною швидкістю 30 км на годину. Крім водія, вміщує 4 пасажира, які до речі , будуть застраховані. Водій електрокару Ігор Карпусь каже, що такий вид транспорту цілком безпечний. 

Возитимуть туристів і містян щодня з 11 години дня і до 22 -ї вечора. Курсуватимуть популярними маршрутами Чернігова. Коштуватиме екскурсія 50 гривень за 1 кілометр. Оцінив і проїхався новим видом транспорту і заступник міського голови Андрій Черненко.   Двохрічний Марсель разом з мамою Аліною від електрорікши не відходить.

Вже близько години хлопчик з цікавістю розглядає транспортний засіб. Жінка каже, ідея запровадження такого електрокару у Чернігові дуже цікава. Інші чернігівці також із захопленням спостерігають за електрорікшами. Спробувати цей новий для Чернігова вид транспорту можна буде вже з 4 квітня. Власники кажуть, возитимуть чернігівців і гостей міста на електрорікшах до настання холодів.