ТОП 5

Мер інспектував роботи на Киіївській

Featured Video Play Icon

На вулиці Київській замінюють каналізаційний колектор і проводять реконструкцію водогону –  від  проспекту Миру до перехрестя з вулицею Гонча. Міський голова Владислав Атрошенко  проінспектував хід робіт.

Закладаються нові сучасні матеріали, які витримують агресивне середовище 50 і більше років. Вартість: з міського бюджету на заміну магістрального водопроводу – 11 млн. грн.,  інвестпрограма КП “Чернігівводоканал” – 10 млн. грн. на заміну колектора.

Складність робіт полягає в тому, що каналізаційний колектор замінюється паралельно з працюючим старим. Водопостачання району на цей час не припиняється, відключень  майже не було.

За словами керівника КП «Чернігівводоканал» Сергія Малявко, в місті 540 км водогону, і його весь треба замінювати. Постійні аварії на мережі  – цьому підтвердження. Роботи проводяться якісно, інших варіантів не існує, – каже мер. Якщо темпи  збережуться, хочуть завершити ремонт цієї ділянки наприкінці липня замість планового строку у вересні. Детальніше – в сюжеті https://newch.tv/kapital-na-rekonstruktsiia-na-kyivs-kiy-21621/