Факт-новини: оперативні сюжети

Мер Чернігова подякував бійцям, які обороняли місто

Featured Video Play Icon

Стали на захист державності у 2014-му та незламним щитом на північному фронті від початку повномасштабної війни. За ними – буремний схід, оборона Чернігова та наша впевненість у міцності кордону.

Цьогорічний день Збройних сил України, свято, що за ці дев’ять місяців набуло значно глибшого сенсу, вони зустрічають на своїх позиціях із заслуженими відомчими відзнаками, цінними подарунками, черговими званнями та пам’яттю про тих побратимів, які полягли в боротьбі за нашу свободу. Подякувати кожному військовослужбовцю за його внесок від імені всього Чернігова особисто приїхав і Владислав Атрошенко.

Бійці кажуть, основна сила українців – в єдності всієї нації. Вони як армія борються за волю свого народу і його право жити на своїй землі, а люди допомагають усім, чим можуть. І саме оця колосальна підтримка населення та бажання будь що не пустити ворога до свого дому були і будуть вирішальними у цій війні, а не перевага у кількості особового складу та зброї, які має противник.

Очільник Чернігова зі свого боку запевнив, що місто завжди залишатиметься зі своїми захисниками і надалі їх підтримуватиме. Зокрема, найближчим часом їхнє формування отримає ще один банно-пральний комплекс на підсилення тому, який вже забезпечує комфорт нашим бійцям у найгарячіших точках на передовій.