Факт-новини: оперативні сюжети

«Майстерня ельфів» у Чернігові

Featured Video Play Icon

Новий рік –  не за горами. У Чернігові вже активно до нього готуються. Цикл новорічних свят у місті Легенд розпочався з «Майстерні ельфів», яка 7 грудня гостинно відкрила свої двері дітлахам у Просторі ідей по  вулиці Полуботка, 11. Тут  затишно, творчо і креативно. Дівчатка-ельфи протягом  усіх новорічних свят будуть створювати діткам казковий настрій та проводити різноманітні заходи. Обіцяють буде цікаво і весело. Майстерня працюватиме до 15 січня, з умовою, що не буде оголошений локдаун. Прийматиме дітей невеликими  групками –  до 10 осіб. Щодня тут діятимуть різні атракції, в залежності від віку. Проводитимуть майстер-класи, дивитимуться мультики, читатимуть і обговорюватимуть книжки тощо.

Першими відвідувачами майстерні стали вихованці Чернігівського реабілітаційного центру номер 2. Діти за допомогою пальчикових фарб створювали святкові вітальні листівки і писали в них  побажання. Чарівниці ельфи в усьому їм допомагали.

Писали діти листи і Святому Миколаю. В них  просили собі  омріяні подаруночки.

Кожен з листів діти   обережно вкладали у скриньку чарівницям-ельфам , аби потім відправити їх адресату.

Захід проходив  у теплій ,  дружній і творчій атмосфері. По завершенню зустрічі від творчої майстерні ельфів  діти на згадку отримали ялинкові прикраси та солодкі подаруночки, а ще  нові враження.