НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Масштабна пожежа у Чернігові: вогонь охопив 400 квадратних метрів

Featured Video Play Icon

Масштабна пожежа сталася в Чернігові 25 березня. Зранку, о 09:13, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області надійшло повідомлення про займання металевого ангара на вулиці Любецькій. Вогонь охопив територію у 400 метрів квадратних. Стовп диму було видно з різних куточків міста. За викликом на місце події оперативно прибули рятувальники.

Працівники вранці відкрили двері та побачили вже всередині інтенсивне горіння. Вони намагалися самотужки приборкати полум’я, проте через пізнє виявлення, пожежа набула значних розмірів, тож людям цього не вдалося зробити і вони зателефонували в пожежно-рятувальну службу. На місці події працювала мобільно-оперативна група головного управління ДСНС в області. Всього на гасіння пожежі було залучено 25 рятувальників та 7 одиниць спеціальної техніки, – повідомив речник ГУ ДСНС у Чернігівській області Роман Храпатий.

Аби локалізувати пожежу вогнеборцям, що працювали в засобах захисту органів дихання та зору, знадобилося майже півгодини, об 11:25 загоряння ліквідували. Як повідомили в ГУ ДСНС у Чернігівській області, загиблих та травмованих унаслідок інциденту — немає. Причина займання та завдані збитки наразі встановлюються.