Факт-новини: оперативні сюжети

Масштабна ДТП під Черніговом: загинуло 13 осіб

Featured Video Play Icon

  7 грудня, близько 8 ранку, поблизу с. Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Чернігів-Грем’яч, сталася жахлива аварія: зіткнулися вантажний автомобіль з маршрутним мікроавтобусом “Чернігів-Сосниця”. Внаслідок ДТП загинуло 13 осіб, 7-ро травмованих.

На час ліквідації наслідків аварії було організовано об’їзд транспорту Городня-Сновськ-Березне. На місці аварії працювали поліція, медики, рятувальники. Від підрозділів ДСНС залучено 30 чоловік особового складу та 17 одиниць техніки.

За словами В’ячеслава Вернидуба, окрім дорослих, яких шпіталізували до обласної та міської лікарні № 2 був і 16-річний хлопець. Допомогу йому надають в дитячій лікарні. За словами генерального директора міської лікарні №2 Владислава Кухаря, необхідна медична допомога у закладі надається безкоштовно.

Для родин загиблих і постраждалих розгорнули штаби, де надають допомогу. В обласній прокуратурі зареєстрували кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Ведеться досудове розслідування. Про ймовірні причини трагедії керівник обласної прокуратури Сергій Василина написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації 8 грудня на Чернігівщині оголошено днем жалоби за тринадцятьма загиблими у ДТП під Брусиловом.