Факт-новини: оперативні сюжети

Листи Діду Морозу!

Featured Video Play Icon

Цьогоріч у Міському палаці культури, не зважаючи на карантинні обмеження, таки вирішили створити дітлахам  казковий настрій і подарувати шматочок свята.  Для малечі  тут підготували сюрпризи, один з них –  лист Діду Морозу.

Аби святкування були безпечними, казковий  Дідусь переключився  в цьому році на  електронну пошту і готовий  вітати онлайн та в конверті. Лист зимовому чарівникові написати і надіслати  легко. Потрібно  зайти на сайт Міського палацу культури, клікнути кнопку «Відправити»  і заповнити відповідну форму, а потім знову натиснути кнопку « Відправити»  і чекати  вітальну листівку-відповідь. Ця послуга абсолютно безкоштовна.

Надіслати лист Дідусеві можна і в письмовій формі. Для цього у його казковій хатинці, що розмістилася на першому поверсі у холі палацу культури, лежать спеціальні  святкові бланки. Будь-хто з чернігівців може завітати до резиденції і  написати лист-побажання .Залишити його потрібно там же. Дідусю обов’язково його передадуть. Без уваги чарівника  не залишиться жодна дитина.

Батьки від такої ініціативи у захваті. Чернігівка Марія з донькою пишуть онлайн-листа Дідусю вперше. Маленька Яна вже з нетерпінням чекає відповіді,  вірить, що всі найпотаємніші бажання чарівник здійснить.

Крім  вітальних листів, підготували у Міському палаці культури для маленьких мешканців Чернігова і конкурс малюнків. Аби взяти у ньому участь, потрібно намалювати своє новорічне місто.  Роботи треба відправляти на електронну скриньку, яку ви бачите на екрані, до 24 грудня включно. Можна й принести їх особисто  до МПК   і залишити   в резиденції Дідуся. Переможців визначать під Новий рік, кращі роботи отримають подарунки.