Факт-новини: оперативні сюжети

Квіти допомагають жити матері загиблого героя

Featured Video Play Icon

Знайшла себе після втрати сина. Чернігівка Тетяна Ряба – мати загиблого в АТО Віталія Рябого вже протягом 5-ти років займається флористикою. Але вона й досі пам’ятає той стан, в якому перебувала, коли її сина не стало – життя розділилося на «до» і «після». Курси з флористики врятували і дали наснагу.

В свій час Тетяна Ряба закінчила Чернігівський юридичний коледж, працювала за фахом. Розповідає, творчістю всерйоз не займалась і навіть не планувала. Нині це невід’ємна складова її життя. Однак флористика для неї – не професія, а виключно хобі.

Виготовляє усе, що пов’язане з квітами – кошики й сумочки, картини, квіткові композиції у вигляді декоративних суконь чи ваз. Майстриня використовує в роботі живі квіти, листя, гофрований папір, цукерки, стрічки і навіть намистинки. За ці роки створила вже понад півтори сотні робіт.

Навіть під’їзд будинку, в якому проживає, жінка прикрасила квітами з декоративними елементами. Каже, дарувати й створювати красу їй до снаги. А квіти в будь-яких варіаціях допомагають жити.