ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Конкурс патріотичних відеороликів «Молодь! Армія! Країна!» назвав переможців

Featured Video Play Icon

Конкурс аматорських патріотичних відеороликів «Молодь! Армія! Країна!» завершено. 2 грудня його переможців нагороджували в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Змагання вже другий рік поспіль організовують до Дня Збройних Сил України.

Загалом до конкурсу було допущено 162 відеоролика, майже стільки ж, скільки й минулого року. Всі роботи оприлюднені на Facebook-сторінці територіального центру, а фіналістів визначали за кількістю вподобайок та балів від журі. Цього року найкращими у своїх категоріях були визнані ролики Вадима Ничика з Ічнянщини, Олександри Яресько з Ніжина, а також учнів чернігівського колегіуму №11.

Чернігівські військові, які переглядали відеоролики, відзначали не лише їхню якість, а й сам факт того, що у конкурсі взяли участь стільки людей. Така увага та завзяття зворушили захисників України.

Переможці конкурсу отримали цінні призи – книги, смартфони, планшети тощо. На думку представників територіального центру, це змагання вже стало доброю традицією до Дня Збройних Сил України, і неодмінно буде проводитися і надалі.