Факт-новини: оперативні сюжети

Конкурс оголошено

Featured Video Play Icon

У п`яти медичних закладах Чернігова обиратимуть  генеральних директорів. На засіданні виконавчого комітету 22 вересня  погодили склад конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів  на вакантні посади генеральних директорів Чернігівських міських лікарень №2 та  №4, Пологового будинку, другої дитячої та  дитячої стоматологічної поліклінік.

  • Конкурс відкритий і всі, хто відповідає вимогам чинного законодавства, може до 9 жовтня звертатися  в управління охорони здоров`я Чернігівської міської ради і пробувати свої сили на заміщення вакантних посад головних лікарів,- акцентував заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

 На засіданні виконкому  внесли зміни та доповнення до попереднього рішення виконкому щодо  переліку  об’єктів житлово-комунального господарства, інших об’єктів інфраструктури та природоохоронних заходів на 2020 рік, що фінансуються за рахунок коштів міського бюджету. Погодили також питання щодо   перекриття на один день, 1 жовтня, руху транспорту  по вулиці Київській (від вул. Грибоєдова до вул. Кибальчича).