Факт-новини: оперативні сюжети

Комунальники міста отримали нову техніку

Featured Video Play Icon

Якісна нова техніка для комунальних підприємств – потреба часу. Це – колісний трактор з навісним обладнанням італійського виробництва для видалення і подрібнення пнів у місті. Другого вересня виконком міської ради погодив передачу цієї техніки з балансу комунального підприємства «АТП-2528» КП «Зеленбуд».

Комунальники працюють обережно, аби при знищенні пнів не пошкодити прилеглі тротуари, дороги, а також комунікації, які розміщені під землею. Пнів у місті багато, каже Артем Стах . Наприклад, у минулому році видалено близько 2 тисяч пошкоджених дерев, на їхньому місці залишилися пні.

Комунальники працюють з новою технікою усього декілька днів і вона вже виправдала себе,- каже керівник підприємства «Зеленбуд». Трактор подрібнює і знищує пні якісно і швидко. Це дозволить вчасно підготувати територію для висадки молодих саджанців. На засіданні виконкому чернігівський міський голова Владислав Атрошенко доручив начальнику управління ЖКГ Ярославу Куцу, керівнику КП «Зеленбуд» Артему Стаху та начальниці фінансового управління Олені Лисенко проконтролювати питання із закупівлі та розташування півтисячі нових дерев, які згідно з адресною програмою будуть висаджені восени.