Факт-новини: оперативні сюжети

Комфортна температура у класах: яка проблема виникла у 2-й школі?

Featured Video Play Icon

Приміщенню другої школи у Чернігові скоро виповниться 40 років. Збудована ще за радянських часів ця панельна конструкція сьогодні потребує комплексної термомодернізації. І у цьому напрямку перші кроки міська рада вже зробила.

Сучасні системи регулювання дозволяють підтримувати у приміщенні визначену нормативами температуру і таким чином економити ресурси, коли школа працює онлайн чи йде на канікули. Але типові проблеми, такі, як повітря у стояках та іржа у старих радіаторах, нікуди не зникли.

У ці дні синоптики обіцяють до плюс семи градусів і тому робити запланували саме на вихідні. Після комплексного очищення системи опалення у понеділок розраховують зняти проблему і забезпечити рівномірну подачу тепла у всі приміщеннях школи.

Під час візиту до школи ми зайшли в один із класів і запитали у вчителя та учнів чи мерзнуть вони у класі і ось що почули.

Після промивання системи наступного понеділка так само комфортно буде і в інших класах , – впевнені в управлінні освіти Чернігівської міської ради. Нагадаємо, у Чернігові триває комплексна термомодернізація у закладах освіти та медицини.