Факт-новини: оперативні сюжети

Міська молодіжна рада зібрала кошти для ветеринарно-стерилізаційного центру

Featured Video Play Icon


Песик Зодіак переніс дві операції після того, як потрапив під колеса автомобіля. Наразі стан чотирилапого значно покращився, і вже зовсім скоро його можна буде забрати у нову родину. На господаря у ветеринарно-стерилізаційному центрі «Крок до тварин» чекають понад 200 котиків та собак.

З благодійною акцією до центру, 9 грудня, завітала Молодіжна міська рада. Разом з активістами зібрали близько 15 тисяч гривень, на які закупили корм для тварин, дезінфікуючі засоби та антисептик. Михайло Брижко, голова молодіжної ради, займається благодійністю вже понад 4 роки.


Підтримати акцію Молодіжної міської ради вирішила і Юлія Дарницька. Депутатка ЧМР в центрі «Крок до тварин» частий гість.


Місто виділяє кошти на стерилізацію та утримання в післяопераційний період, але тварини, які потребують складних і дорогих операцій, лікуються, утримуються і чекають на свою родину за рахунок благодійників.Тому в центрі завжди раді допомозі.


Аби прогодувати таку армію безпритульних чотирилапих, потрібно чимало їжі. За день собаки з’їдають до 80 кілограмів корму! Завдяки центру за три роки нову сім’ю знайшло близько 800 тварин.