НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Книжкова толока – свято для читачів

Featured Video Play Icon

14 жовтня на Алеї Героїв у Чернігові відбулася Покровська книжкова толока. Це свято для всіх поціновувачів сучасної української літератури проводиться у нашому місті вже втретє.

Хоча толока включала в себе і багато розважальних елементів, але головним аргументом щоб відвідати її стали все ж книжки. До нашого міста завітали представники видавництв із Києва, Львова, Вінниці, не обійшлося також без чернігівських авторів. Вони зізнаються – епідемія завдала бізнесу відчутного удару, тому до кожного подібного заходу доводиться готуватися якнайкраще, приваблюючи читачів цікавими новинками.

Окрім видавців на Покровську книжкову толоку завітали і численні сучасні українські письменники та письменниці. Для багатьох чернігівців це стало додатковим приводом купити книгу, адже хто може презентувати твір краще, ніж той хто його написав? До того ж, можна просто на місці отримати автограф!

Найпопулярнішою серед чернігівців, що завітали на відкриття толоки, стала дитяча література – казки, розмальовки, пізнавальні книжки тощо.