Факт-новини: оперативні сюжети

Картинки – карантини

Featured Video Play Icon

Мінімалізм лінії та крапки. 8 жовтня Чернігівська поетеса Олена Грицюк  представила  виставку графічних робіт до презентації своєї нової книги “Седьмая – птичьим языком”.

Виставка пройшла у Чернігівській  центральній міській бібліотеці імені Михайла Коцюбинського. У творчих роботах авторка описує почуття і емоції, за допомогою ліній та крапок передаючи настрій своїх віршованих композицій.  

Творче натхнення Олена взяла із своїх мандрів. Дністер, Десна та Стрижень оживають на папері.  ЇЇ твори об’єднані у серію – розповідь. Олена Грицюк вже публікувала графічні роботи на своїй сторінці у Фейсбук. Під час карантину винахідлива поетеса проводила власні онлайн – виставки. Нова книга Олени Грицюк илюстрована самою авторкою. Головний лейтмотив збірки – птахи. За словами поетеси, на її сторінках  кожен знайде “свого” птаха.

На виставці зібрались шанувальники творчості поетеси.   Побачите “картинки – карантинки” від Олени Грицюк можна до кінця жовтня у  міській бібліотеці  імені Михайла Коцюбинського.