Факт-новини: оперативні сюжети

До Дня художників

Featured Video Play Icon

Моменти осені, які потрапили у вічність. Мов живі яблука на картині Наталії Вострикової та  неймовірно яскравий жовтень на Болдиних горах на масляних полотнах Володимира Наталушко.

У виставковій залі Чернігівської обласної організації Національної спілки художників України 8 жовтня відкрилася виставка до Дня художника. У чотирьох залах близько 70  робіт. Тут полотна відомих та іменитих митців , а також вільних художників. Роман Найдьон один із них. Електрик за фахом знайшов себе у мистецтві. На виставці  представлені дві його роботи маслом.

Полотна Євгена Шаповала вражають своєю композицією та ідеєю. В експозиції теж  дві його роботи, але вони обидві досить великого  формату і  відразу зупиняють погляд. Загалом  на виставку художники відбирали свої полотна особисто, а вже далі визначалася  виставочна комісія, яка представлена членами  обласної Національної спілки художників. Неймовірно  яскраві роботи Віталія Василевського , Володимира Подлевського. Пейзажі,  краєвиди  та історичні  місця Чернігівщини. Це все фрагменти нашого краю   очима чернігівських митців. Абстракція Тетяни Дедової та інші представлені тут картини додають емоцій людям , які вже втомилися від замкнутого домашнього простору.