ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Кадрові призначення: Олег Шамрук очолив нове управління у Чернігівській міській раді

Featured Video Play Icon

У Чернігівській міській раді створили управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Його нового очільника, Олега Шамрука, представили  на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств 15 серпня. Олег Шамрук до цього працював начальником інституту підвищення кваліфікації Академії Державної пенітенціарної служби, кандидат психологічних наук, полковник внутрішньої служби.  В.о. міського голови Олександр Ломако озвучив завдання, які стоять перед  управлінням  в умовах військового стану.

– План цивільного захисту на особливий період – його треба оновити, внести туди ті норми, які потрібні нам зараз,  і укриття.  Укриття треба доопрацювати, і роботи, які там проведені, те, що вже закуплено, згідно з постановами і розпорядженнями органів центральної влади, треба все це до організувати.  І регулярно проводити обстеження і роботу зі старшими будинків, керівниками закладів, яким вони підпорядковуються, підприємств різної форми власності, – підкреслив в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

До 15 серпня в структурі виконавчих органів міської ради працював відділ з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту. Рішенням міської ради від 31 липня він був ліквідований і створене однойменне управління.