ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

“#Goodbyemylove, або, дівчата, вам сюди”: Чернігівський Молодіжний театр готує прем’єру

Featured Video Play Icon

Перед новорічними святами Молодіжний театр порадує глядачів прем’єрою вистави “#Goodbyemylove, або, дівчата, вам сюди”. А поки тривають репетиції. Доводиться, навіть, працювати в умовах відключення світла.

-Нам лише приємно, коли у нас якісь труднощі. Нам треба щось долати, звичайно, нам від цього лише прикольно, кращий азарт, краще бажання досягти результату цікавого. Адже ми маємо надію зустрітися з чернігівцями, які заслуговують на відпочинок, на повернення до справжнього, повного життя, – розповідає режисер – постановник вистави Ігор Тихомиров.

 Нова робота “#Goodbyemylove, або, дівчата, вам сюди” є режисерським дебютом в театрі його керівника Ігоря Тихомирова у співпраці з Євгеном Сидоренком. За жанром – це комедія. Головні ролі грає чудовий ансамбль з п’ятьох актрис. Дійство відбувається в нью-йоркській квартирі: душевні розмови подруг, смішні приколи, вино, музика, танці.

-Щоб там з ними не сталося, а ставатися буде всяке. Це вистава про таку світлу штуку, як любов. Спочатку ми хотіли грати виставу у березні 22-го. Тоді вистава називалась “Гудбай секс, або, мужчини вам сюди». Зараз ситуація змінилась. Ми до війни майже випустили виставу. У нас було 6 виконавиць головних ролей. Зараз їх п’ять, тому що Лєра Чокурашвілі пішла до армії і багато чого сталося. Наше завдання зробити так, аби глядач відпочив, переключився на цій виставі, тому й сюжет спочатку і майже всю виставу здається легким, – зазначає Ігор Тихомиров.

У наступному році на сцені Молодіжного театру чернігівці побачать нові постановки Ігоря Тихомирова “Одруження Фігаро”, “Ромео і Джульєтта”, вистави режисерів київських театрів.

Будемо обов’язково робити соціального значення, патріотичні вистави, тому що вони для нас – не штамп номер один. Вони для нас необхідність і наше дихання, і наша кров, – підкреслює  режисер.

Прем’єрний показ комедії “#Goodbyemylove, або, дівчата, вам сюди” відбудеться 21 грудня.