Факт-новини: оперативні сюжети

Дива напередодні свят

Featured Video Play Icon

 Проєкт “Диво – це я” стартував торік. Цього разу до акції долучилося набагато більше   родин, котрі захотіли подарувати радість вихованцям “Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2”. Так, 15 грудня, в стінах закладу, де навчається 209 особливих діток, зустрілися 2 сім’ї, котрі  напередодні зимових свят порадували дітей подарунками.  

Чернігівська родина Павла Карпенка в акції бере участь  другий рік поспіль, на думку батька, спілкування родин  маленькому Дмитрику йде на користь. Це знайомство, емоції, дружба. Вони зустрічалися і в минулому році.  Дитина прогресує в розвитку. Їй допомагають навіть ці стіни, дружба, батьківське тепло, каже Павло Карпенко. Вони підтримуватимуть родину і надалі.

 Для учнів центру та їхніх батьків спілкування з іншими родинами дуже важливе.  Максим – тато вихованця Реабілітаційного центру Дмитра, професійно займається бігом. З дитинства прищеплює своєму сину любов до спорту, адже це допомагає впоратися з багатьма проблемами, в тому числі, пришвидшити розвиток дитини.

Ще один вихованець реабілітаційного центру – маленький Сашко. Серед усіх активних захоплень найбільше полюбляє скейт-парк,  мріє кататися на самокаті. Тепер у нього є друзі, з якими він може це робити.

Долучитися до акції можна таким чином: На сайті Dyvo.org.ua вказати ім’я, прізвище, номер телефону та електронну адресу, на яку невдовзі прийде запрошення на участь в   проєкті.