Факт-новини: оперативні сюжети

Директору «Паркування та ринок» у Чернігові повідомили про підозру

Featured Video Play Icon

”За даними слідства, – йдеться на сайті обласної прокуратури,    –  керівник,  використовуючи своє службове становище, діючи в інтересах юридичної особи та підприємця,  уклав з ними договори на будівництво адміністративно-господарської будівлі, автостоянки та мийки самообслуговування на земельних ділянках, які знаходилися у постійному користуванні комунального підприємства. Після прийняття в експлуатацію, право власності на новозбудовані обʼєкти нерухомого майна реєструвалися за забудовниками”, – кінець цитати. Триває досудове розслідування.

20 лютого міська рада зробила офіційну заяву щодо  готовності сприяти слідству і висловила сподівання на його об’єктивність та неупередженість. Під час розширеної  наради в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако прокоментував ситуацію щодо звинувачень своїх підлеглих.

  Ми не бачимо в цьому трагедії. Люди будуть доводити свою невинуватість. В них для цього є всі і підстави, і можливості. Правоохоронні органи будуть намагатися довести їхню винуватість. Як було насправді – вирішить суд, у мене тільки сподівання на те, що він буде об’єктивним. і справедливим. А ми повідомляли, що з боку міської ради готові сприяти слідству всіма необхідними документами. Я вчора з прокурором спілкувався з цього питання міста. Ну, в принципі, все, що їм потрібно від нас для того, щоб завершити слідство. Це життя. І я повторююся, що до якогось вироку суду ми звинувачувати когось не будемо.  Трагедії ніякої в цьому немає. Хто нічого не робить, у того немає кримінальних справ. А як буде насправді, я повторюся, що ми побачимо, – зазначив в. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Це вже не перша підозра, яку правоохоронні органи останнім часом висувають посадовцям міської ради і керівникам комунальних підприємств. 14 лютого підозру у службовій недбалості, що спричинила збитки, отримав начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.