НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Доля «Проліску»

Featured Video Play Icon

23 квітня депутати Чернігівської обласної ради вдруге за тиждень зібралися на сесію. У вівторок їм вдалося розглянути лише 17 питань порядку денного зі 105-ти, потім через збої в роботі планшетів пленарне засідання перенесли на п’ятницю.  Продовжилося воно з одного з найбільш дискусійних питань – закриття дитячого санаторію “Пролісок”.

Слово одразу взяла представниця управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, яке є ініціатором цього рішення. Вона повідомила про відкликання питання про закриття «Проліску» для додакових консультацій з громадськістю та коллективом закладу. В результаті депутати за нього не голосували.

Нагадаємо, санаторій “Пролісок” хотіли закрити через незадовільний технічний стан деяких його приміщень і брак фінансування. Натомість, ряд депутатів облради та працівники самого закладу виступають за його збереження, мотивуючи це тим, що “Пролісок” – єдиний дитячий санаторій у Чернігівській області. До того ж зараз там проводиться ремонт приміщень та обладнання, що постраждало під час зими.