НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Добра справа – заради життя

Featured Video Play Icon

  Чернігівський    обласний   центр науково-технічної  творчості  учнівської молоді  протягом канікул проводить для школярів  цікаві майстер-класи з благодійною місією. Головним героєм цих творчих дійств, заради життя якого організовуються такі заходи в центрі ,  є 18 – річний онкохворий юнак – в минулому вихованець  закладу–чернігівець  Володимир Солодовник.У хлопця гостра мієлоїдна лейкемія.  Лікування, та подальша трансплантація кісткового мозку, на яку  у родини катастрофічно не вистачає грошей, дуже дороговартісні, тож, керівництво центру  вирішило у такий спосіб  хоч якось допомогти  Володі.

На запрошений майстер-клас  з гончарства разом зі своїми учнями  7-Б класу відгукнулася  Оксана Савенко – вчителька історії   школи №29. Діти разом з педагогинею мали можливість виготовити сувенірних пташок з глини.

Діти із задоволенням робили свої вироби, і кожен з них відчував, що став частинкою доброї справи.

Взяти участь у майстер-класі з виготовлення свічки  бажаючих було ще більше.  Близько 40 вихованців  Чернігівського центру дитячого туризму завітало на благодійний захід. Кожен з присутніх залюбки створював і декорував свою унікальну роботу.

Завдяки сьогоднішньому  заходу,  вдалося зібрати на лікування Володі Солодовнику  майже 4,5 тисячі гривень. У центрі кажуть, подібні акції проводитимуть і надалі, будуть підтримувати свого колишнього гуртківця доти, доки не буде зібрана  повна сума.

Для тих, хто хоче допомогти хлопцю у боротьбі з хворобою, реквізити картки мами Вікторії на екрані.