Факт-новини: оперативні сюжети

До Дня молоді

Featured Video Play Icon

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. У Чернігові свята чекати не стали і тих, хто у доволі юному віці та має багато досягнень, привітали у середу.

– В молодому віці дуже важливо біти активною людиною, намагатися реалізувати всі свої бажання а намагання, – каже заступник міського голови Олександр Ломако. – Тому що пізніше не буде на це часу та енергії.

Чернігівська молодь проявляє активність у різних сферах життя. Хтось займається волонтерством, хтось проводить відкриті уроки, комусь до душі піклування про навколишнє середовище. Це проєкт «Стоп булінг», робота у 15 –ті клубах за місцем проживання

Свою заслужену відзнаку отримали і представники бюро соціальних проектів “Пароварка”. Вони втілили у життя вельми драматичний проект “Онкаут”, в рамках якого розповіли історії шести чернігівців, які побороли рак. Творці проекту розповіли, що кандидатів на участь у ньому було чимало, але тільки шістьох вдалося вмовити розповісти історії своєї боротьби. Окрім подяк за участь у суспільному житті Чернігова, управління у справах сім’ї, молоді та спорту влаштувало молодим активістам повноцінне святкування з інтелектуальними розвагами та подарунками.