Факт-новини: оперативні сюжети

Депутати об’єднуються

Featured Video Play Icon

“Об’єднуємося для продовження розвитку Чернігова!” Під такою назвою  в пресцентрі  видання “Деснянська правда” пройшла пресконференція. Депутати, які обиралися у 2015 році  до міської ради  від політичної партії “Наш край”, вирішили приєднатися до  команди політичної партії “Рідний дім”. Заявили вони і про підтримку переобрання Владислава  Атрошенка на посаду міського голови на місцевих виборах.

-Ми ні в якому разі не будемо критикувати діяльність фракції “Наш край”, – каже секретар міськради Наталія Хольченкова. – Ми точно не для цього сьогодні зібралися, але  в деяких моментах, деяких питаннях не завжди позиція цієї політичної сили була конструктивною. В той же час ми всі бачимо результати діяльності міського голови, як він працює з командою, як він ставить амбітні цілі розвитку міста та втілює їх в життя.

Депутати  бачать позитивні кроки, які робить Владислав Атрошенко  на посаді міського голови, і  тому приєднуються до його команди.

-Мені дуже подобається його бачення стратегії розвитку нашого міста,  його відповідальність, вимогливість до себе, до своїх колег і його віддана любов нашому Чернігову, – висловлює свою позицію депутат міськради Вікторія Овчаренко

-Я хочу бути в команді Владислава Атрошенка, хочу підтримати його на посаді мера і всіма своїми знаннями, всіма своїми можливостями допомагати йому покращувати це місто, – каже депутат міськради Володимир Коваленко.

-Додати ще наш досвід, наші наробки і реалізувати бажання виборців, котрі нас обирали, – каже депутат міськради Ігор Желдак. – Я думаю, це правильний вибір і вектор.

Наступний крок – це формування потужної   команди у депутатському корпусі, а також   представництва партії в обласній раді, підкреслює Наталія Хольченкова. Попереду багато  ідей – і будівництво школи  в районі Бобровиці, і  повернення ТЕЦ у комунальну власність, і будівництво сміттєпереробного заводу, і реконструкція міського парку культури і відпочинку, й багато чого іншого. Такі амбітні плани можна реалізувати тільки  сильною командою. На минулій сесії Чернігівської міської ради вже створена депутатська група “Рідний дім”, до якої ввійшли представники різних фракцій.