Факт-новини: оперативні сюжети

Депутатські звернення: Чи вистачить на все коштів?

Featured Video Play Icon

Вулиця 1-го травня. Автомобілі паркуються на оновлених тротуарах через дорогу від 2-ої Чернігівської міської лікарні. Під’їхати до супермаркету їм не дозволяють встановлені з однієї сторони опуклі сфери. Тож паркуються там, куди можуть заїхати. Ця проблема стала темою одного із депутатських звернень на червневій сесії Чернігівської міської ради 8 – го скликання. Шляхи її вирішення обговорювали 6 липня на ранковій нараді у муніципалітеті.

Озвучені на пленарних засіданнях депутатські звернення детально опрацьовуються відповідними управліннями , але далеко не всі їх вдається реалізувати у ті терміни, які просять депутати у міської ради. Одне із них – звернення Віталія Хрустицького.

На існуючих площах уже розташовано чимало спортивних майданчиків і втиснути там ще одну для занять різними видами боротьби нереально. Чимало звернень стосуються благоустрою територій, ремонту доріг, облаштування дитячих майданчиків та вирішення інших потреб мешканців конкретного виборчого округу на якому працює депутат. Але, реалізація цих запитів упирається у кошти, які розподілені депутатами на бюджетній сесії минулого року.

Тому міський голова порадив депутатам не давати чернігівцям обіцянок стосовно ремонту прибудинкових територій, на благоустрій яких не передбачено фінансування.