Факт-новини: оперативні сюжети

День Усиновлення

Featured Video Play Icon

У Міжнародний день усиновлення родина Тимофеєвих зібралась разом за сімейним столом. Для них це свято особливе. Оксана разом з чоловіком Андрієм   виховують  десятеро дітей. Шестеро діток родина всиновила.  Жінка розповідає, що завжди мріяла про велику родину. Спочатку   Тимофеєви взяли у свою сім’ю маленького Дмитрика, а коли Оксана разом з чоловіком дізнались, що  у хлопчика є чотири сестри, які залишилися в інтернаті, вирішили  забрати ще і їх. Так, Тимофеєви створили будинок сімейного типу, і тепер подружжя виховує 5 дівчаток та 5 хлопців.

Чоловік Оксани,  Андрій   підтримує свою дружину у всьому, не зважаючи на труднощі. Він вважає, якщо є бажання всиновити дитину, потрібно відкинути сумніви і діяти. Андрій каже, що жодного разу не пошкодував про свій вибір.

Альоні     подобається жити зі своєю сім’єю. Дівчина з радістю розповідає про те, як родина проводить вільний час разом, вони це дуже люблять.    Підтримка родин, які взяли під   опіку дітей , які потребують особливої уваги та турботи, це дуже відповідально, каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля, і такі родини викликають велику повагу. У Чернігові на сьогоднішній день 379 дітей потребують батьківського піклування. На обліку в кандидатів на усиновлення перебуває 10 сімей.