Факт-новини: оперативні сюжети

День міста і презентація партії

Featured Video Play Icon

У неділю, 2 серпня, меняни святкували День міста. На великій сцені вітали випускників-медалістів шкіл ОТГ. Учениця менської гімназії  Тетяна – одна з них. Каже, хоче навчатися в Києві на історичному.

Завжди пам’ятати малу батьківщину побажав випускникам Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

-Я хочу побажати випускникам, щоб вони ніколи не забували батьківщину, отримували освіту – і поверталися в Україну, каже В. Атрошенко. – І запам’ятали, що рідна земля – одна, батьківщина – одна. Якщо ми не зробимо її заможною, щасливою, ніхто її такою не зробить.

День народження міста Мена символічно співпав з презентацією молодої політсили “Рідний дім”. Владислав Атрошенко представив команду Менщини. Зауважив, що політсила, лідером якої він є, – це не лише відомі люди, які стоять на сцені. Меняни, які прийшли на свято, кажуть, вірять, що і в їхньому містечку життя покращиться. Тоді і випускники шкіл залюбки повертатимуться до Мени.

Владислав Атрошенко запевнив, що Чернігів готовий ділитися досвідом з містами і містечками. Саме на розвиток самоврядування націлена і партія.

-«Рідний дім» не говорить про загальні речі, – каже лідер політсили. – Ми говоримо, як нам влаштувати наше життя – комфортним, зручним, безпечним. Як чисто прибирати на вулиці, як своєчасно подати транспорт, як підготувати школи до 1 вересня.

Цього року місто Мена Чернігівської області святкує своє 612-річчя. Меняни кажуть, давно не було у них такого свята: атракціони і аніматори для дітей, а на сцені для всіх співав Олег Скрипка.