НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

COVID відступає, теплогенерація працює

Featured Video Play Icon

На   п`ятірку оцінив роботу комунальних служб Чернігова під час снігопадів на ранковій нараді 2 січня  міський голова Владислав Атрошенко та подякував комунальникам.

“Covid-19” на початку лютого  у місті пішов на спад. Це ще один позитив, який спостерігається у Чернігові. У порівнянні з піком 24 грудня, кількість випадків  наразі знизилася  вчетверо, – підсумували виступаючі.

Освітні заклади працюють за очною формою. Відсутні близько 4 % учнів через недомагання,повідомив начальник управління освіти ЧМР  Василь Білогура.

Щодо завантаженості громадського  транспорту  ситуація некритична , запевняє очільник профільного управління.

У рамках робочих  питань поточної життєдіяльності Чернігова обговорили також  ситуацію з теплопостачанням. Як запевнили керівники теплогенеруючих  підприємств  міста, жодних технічних проблем не існує.

Як  повідомив Віктор Геращенко, Асоціація “тепловиків” України відправила Звернення до міжнародного валютного фонду щодо ситуації з тарифами у теплоенергетиці.

 За інформацією  Владислава Атрошенка, Асоціація міст України теж підготувала спільне Звернення щодо цінової політики на  газ та електроенергію до Кабінету Міністрів України.