НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чи варто Чернігову оголошувати демарш

Featured Video Play Icon

200 мільйонів гривень через карантин не доотримає Чернігів до бюджету  розвитку цього року. За ці гроші могли б збудувати ще один такий самий дитсадок як на Масанах , а також купити 15  нових тролейбусів для ЧТУ.

Такі цифри озвучив на ранковій нараді у вівторок Владислав Атрошенко. При цьому  позиція міської ради щодо карантинних обмежень більш стримана, ніж в інших регіонах України.

  • Моя позиція , як міського голови, ми не йдемо ні на які демарші. Тому що це вже буде злочин по відношенню до країни,  яка й так ледь стоїть. А міський голова, який публічно заявляє про свої демарші, це баламучення.  Воно руйнує державу. А критичне ставлення воно  є. Щось забороняєш, компенсуй, – акцентував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, що міська влада напередодні на засіданні позачергового виконкому, прийняла звернення до Кабінету Міністрів України з проханням відмінити  “карантин вихідного дня”. Міський голова звернувся до чернігівських поліціянтів, аби вони з розумінням оцінювали критичність ситуації і не спішили виписувати штрафи  тим, хто у масці та з дезінфектором просто намагається вижити.