НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чому люди сиділи без води?

Featured Video Play Icon

Мешканці першого під’їзду дев’типоверхівки по вулиці Котляревського, 4 звернулися на телеканал «Новий Чернігів» зі скаргою на те, що вже кілька днів вони сидять без води. Розповіли, що  власниця однієї з квартир  вже другий тиждень не дає згоди працівникам ЖЕКу аби ті усунули проблему, через яку і було перекрито водопостачання.

Сусіди знизу кажуть, квартира на 5-ому поверсі заливає їх і навіть дісталося тим, хто живе на третьому. Мокрі стіни, ванна кімната, туалет в жахливому стані, гниють труби.   

 Наша знімальна група завітала  до  квартири , яка знаходиться на 5 поверсі,  тієї самої, що  “затопила” сусідів. Хазяйка пані Алла  пояснює, що  це не її провина. Проблема в так званому трійнику, який знаходиться між поверхами, та він вже вийшов з ладу. Його треба було давно замінити.

Жінка пояснює, чому не пускала в квартиру працівників ЖЕКу. Каже, в неї зроблений  дизайнерський ремонт.  А працівники ЖЕКу не хочуть знімати плитку.

Як пояснив майстер КП “Деснянське” Геннадій Берун, при проєктуванні стояк  не був закладений коробом із кемамічної плитки, тому роботи з облицювання каналізаційного стояка не входять в обов’язки ЖЕКа.

Як зазначив Денис Куценко, начальник з обслуговування житлового фонду №1 КП “Деснянське” ЧМР,  проблему нарешті усунули:

«Саме зараз, завдяки вашому втручанню, завдяки тому, що мешканці, співвласники багатоквартирного будинку у першому під’їзді теж провели з жінкою роз’яснювальну роботу, але нажаль вже після вимушених наших дійств перекриття холодного водопостачання, мешканка надала доступ до квартири».

Цього ж дня були виконані роботи з пробивання отвору та заміни каналізаційного стояка. Вже о 15:00 годині  22 квітня  водопостачання було відновлено.