НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чікаго у Чернігові не буде

Featured Video Play Icon

«Відокремити мух від котлет  і об`єктивно проаналізувати те, що сталося на стадіоні імені Гагаріна, коли  столичні тітушки вчинили напад на його керівника  Олександра Овчаренка», – з таким прохання звернувся  Владислав Атрошенко на оперативній нараді у п`ятницю до керівництва  Чернігівської поліції, яка наразі проводить слідчі дії.

До призначення керівника стадіону, запевняє, жодного відношення не мав і з Міністром молоді та спорту особисто не знайомий. Але завозити у місто ” тітушок” для вирішення бізнесових справ теж не дозволить.

Після  силового тиску на керівництво стадіону  і відсутності жодних пояснень таким діям від їх організаторів, наступне рішення Чернігівської міської ради виглядає дуже логічним.

  • Я не знаю позиції Міністерства, доки не буде чіткої позиції співіснування ФК “Десна” і державного підприємства, ми утримаємося від будь- яких дій по стадіону. Якщо держава виділяє 32 млн на стадіон, треба бути дурнем, щоб ми відмовлялися від цих грошей. Вони у кінцевому рахунку прийдуть на інфраструктуру, ми не знайдемо таких грошей у бюджеті,-підсумував Владислав Атрошенко.

Як акцентував Чернігівський міський голова, вести діалог з керівництвом ФК ” Десна” він буде, але  будівництво Палацу спорту  для міста, наразі,  є більш пріоритетним,  ніж скандали навколо головного стадіону області. Коротко про зухвалі дії “найманців”, які  стали предметом активних обговорень у ЗМІ , нагадав очільник управління молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля.

 У свою чергу Владислав Атрошенко повідомив про те , що він буде тримати цю справу на контролі і сподівається почути від поліції звіт про результати її розслідування.