Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівці та гості міста зможуть замовити новорічну листівку

Featured Video Play Icon

Чернігів розпочинає підготовку до зимових свят. Незабаром туристично-інформаційний центр перетвориться на територію дитинства. Вже четвертий рік поспіль ТІЦ облаштовує резиденцію Дідуся.

В резиденції Дідуся працюватиме пошта. Мешканці та гості Чернігова зможуть замовити новорічну листівку від Туристично-інформаційного центру. Співробітники закладу вирішили об’єднати в єдиний продукт створення власної листівки, марки та брендованого штемпелю “міста легенд”.

Аби залишити заявку, необхідно заповнити гугл форму, яка розміщена на сайті Chernihiv.Traval. Зазначити контактні дані, адресу, індекс, а також місто, куди треба відправити листівку. Кожну з них підписуватимуть безпосередньо співробітники ТІЦ. Ми поцікавилися у містян, що б вони написали в новорічному листі, адже бажання – є невід’ємною частиною свята.

В управлінні культури запевнили, що попри “червону зону” містяни відчують зимові свята з традиційними яскравими ілюмінаціями, а також анімаційними програмами, які проходитимуть з дотриманням карантинних вимог. Як це виглядатиме, дізнаємося незабаром.