Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівську школу №27 очолить нова директорка

Featured Video Play Icon

Більше року чернігівська школа №27 не мала директора, але незабаром це зміниться. Конкурсна комісія управління освіти 31 жовтня рекомендувала призначити на цю посаду Вікторію Павловську – вчительку молодших класів з сусідньої, 30-ї школи. Вона має звання старшого вчителя та 18 років стажу.

Управління освіти міської ради проводило конкурси на посаду директора 27-ї школи і раніше, але на кожному з них не було жодного кандидата. Цього разу Вікторія Павловська була єдиною претенденткою. В рамках конкурсу вона мала презентувати своє бачення майбутнього школи, а також пройти тестове завдання. На ньому вона набрала 31,5 бал з 35 можливих.

Серед своїх першочергових завдань як директорки Вікторія Павловська назвала знайомство з новим для неї колективом школи, а в майбутньому – співпрацю з закладами дошкільної освіти для забезпечення притоку першокласників та роботу над іміджем навчального закладу. Важкого графіку та інших викликів, властивих цій посаді, не боїться.

Безпосередньо на посаду Вікторія Павловська вступить тоді, коли начальник управління освіти міської ради укладе своїм наказом з нею контракт. Його тривалість – два роки.