Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські школярі збирають речі для захисників

Featured Video Play Icon

Чернігівські школярі зібрали речі для українських воїнів. Не для забезпечення потреб якогось конкретного підрозділу, а скоріш для підняття бойового духу. Спочатку ідеєю акції був збір шкарпеток, але діти заодно приносили смаколики, малюнки та навіть свої улюблені іграшки.

Зібраних речей виявилося настільки багато, що передати їх військовим за один раз не вийшло. Перша партія вже поїхала на передову, а 21 жовтня в актовій залі школи захисникам урочисто вручили другий комплект.

Дивіться також: “Чернігівський колегіум” співпрацюватиме з латвійським Огре

Зібрані речі передали представникам оперативного угрупування військ “Чернігів”. Ця школа, як і інші у місті, нині навчається у дистанційному режимі, але щоб побачити наживо захисників України, прийшли і діти, і їхні батьки.

Як вихованці, так і керівництво школи навіть і не думають зупинятися на досягнутому, і планують за можливості збирати для військових все, що може принести їм користь. Ентузіазму їм додає ще й те, що наближається зима, і захисникам України потрібні будуть не тільки тепла речі, а й частинка тепла з дому.