Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські школярі створили 179 відеороликів до Дня ЗСУ

Featured Video Play Icon

179 аматорських відеороликів створили школярі та студенти Чернігівщини для конкурсу «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!», який організував обласний центр комплектування та соціальної підтримки до 30-ї річниці Збройних сил України.

Креативних обмежень перед учасниками конкурсу майже не було, тому ролики вийшли різноманітними за форматом, наповненням та стилістикою. Їх можна було виготовляти як самостійно, так і цілими командами. Наприклад, у номінації “Армія з народом, народ зі своєю армією” перемогли троє десятикласників з чернігівського ліцею №22.

Як розповіли учасники конкурсу, найважчим етапом роботи було визначення формату ролика – у кожного було своє уявлення про те, як краще привітати військових. Коли вирішили зупинитися на віршах, працювати стало легше. Зйомки провели у військовому музеї, який знаходиться в будівлі ліцею.

Переможців конкурсу визначали за кількістю вподобайок під їхніми роликами у фейсбук. Призовий фонд працівники територіального центру сформували за допомогою чернігівських волонтерів. Залежно від місця, переможцям дарували книги, фітнес-браслети, смартфони та навіть музичні центри.