Новини

Чернігівщина знову в жалобі: в останню путь провели двох захисників

 Сьогодні в м. Семенівка та смт Куликівка провели в останню путь двох воїнів – Миколу Сухарєва та Миколу Тарасенко.

 Як повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП, Микола Сухарєв  загинув 11 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Читайте також: Загинули за Україну: на Чернігівщині поховали двох загиблих воїнів-героїв

До повномасштабного ворожого вторгнення чоловік проживав у Семенівці на Чернігівщині, де неодноразово брав участь у навчальних зборах військовозобов’язаних. У травні Микола долучився до оборонців України та потрапив на військову службу до 54-ї окремої механізованої бригади. Саме тут на посаді стрільця-санітара він давав гідну відсіч загарбнику.

Сьогодні друзі та знайомі разом з побратимами Миколи провели його в останню путью Поховали воїна-героя  на місцевому кладовищі у місті Семенівка.

Микола Тарасенко мешкав в смт Куликівка, багато років пропрацював в компанії Укртелеком. Скромний, працьовитий, професіонал-зв’язківець – таким Миколу згадують його друзі та колеги. З першого дня повномасштабного ворожого вторгнення він долучився до лавах Захисників України, у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади брав безпосередню участь у боях на території Чернігівщини. На жаль, 19 вересня 2022 року Микола Тарасенко трагічно пішов з життя… Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими провели його в останню путь.  Поховали його на місцевому кладовищі смт Куликівка.