Новини

Чернігівщина попрощалась з трьома вйськовими

На Чернігівщині попрощалися з трьома військовими — Олександром Гордієнком, Віктором Любичем та Павлом Невжинським. Вони загинули під час виконання бойових завдань.

Старший солдат Олександр Гордієнко народився 11 серпня 1990 року в селі Козляничі на Корюківщині. Проживав у селі Вишневе Чернігівського району.

Після початку повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4712 на посаді гранатометника.

Прощання з воїном

Загинув 6 липня 2023 року під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Вдома залишилися дружина та двоє дітей.

Попрощалися та поховали військового у Чернігові на кладовищі “Яцево”.

Рядовий Віктор Любич народився 28 червня 1977 року у Бахмачі. Закінчив місцеву школу № 6, далі — навчання на водія в автошколі. Тривалий час працював водієм у Бахмацькій сільгосптехніці, пізніше працював охоронцем у Києві.

Рядовий Віктор Любич

У березні 2022 року долучився до лав ЗС України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді номера обслуги протитанкового взводу.

Загинув 8 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у Бахмачі.

Солдат Павло Невжинський народився 27 червня 1989 року. Дитинство провів на хуторі Вершини Корюківського району. До дев’ятого класу навчався в селі Низківка, подальші два роки навчання провів в селі Попільня на Корюківщині. Після закінчення школи у 2007 році вступив до Сновського ПТУ, де здобув освіту за спеціальністю “маляр-тинькар”.

Солдат Павло Невжинський

З 2016 року проживав у селі Верхолісся Корюківського району, з 2019 року працював опалювачем в Олександрівському будинку культури.

Після повномасштабного ворожого вторгнення перебував у складі одного з підрозділів військової частини А4773.

Загинув чоловік 9 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Попрощалися та поховали військового на хуторі Вершини.

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП.