Новини

Загинули на Сході: Чернігівщина попрощалась з трьома бійцями

Капітан Сергій Комісаренко народився 20 липня 1968 року в селі Хотуничі на Корюківщині. Закінчив Рогізківську середню школу та Челябінське вище військове автомобільне інженерне училище.

У 2015 році брав участь в АТО на сході України. У 2017 році продовжив служити за контрактом, після його закінчення працював інспектором в Чернігівській обласній державній риболовній інспекції.

24 лютого 2022 року, в перший день повномасштабної війни, потрапивши до складу військової частини А7333 на посаду командира стрілецького взводу.

13 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Сергій загинув. Поховали воїна на міському кладовищі у Сновську на Алеї Героїв.

На Чернігівщині попрощалися з трьома бійцями, які загинули на Донеччині та Луганщині

Солдат Тарас Наумов народився 22 липня 1993 року в селі Радуль на Ріпкинщині. У 2000 році закінчив 11 класів місцевої ЗОШ, потім працював на приватному підприємстві. У грудні 2022 року долучився до лав ЗСУ, службу проходив у складі військової частини А0284.

13 березня 2023 року під час боїв на Донеччині Тарас загинув. Попрощалися з воїном у селі Радуль.

На Чернігівщині попрощалися з трьома бійцями, які загинули на Донеччині та Луганщині

Старший солдат Олександр Федоренко народився 21 квітня 1985 року у селі Наумівка на Корюківщині.

Після початку повномасштабного вторгнення чоловік долучився до лав ЗСУ. Був у складі військової частини А1815 на посаді командира відділення кулеметного взводу.

16 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Олександр загинув. Провели в останню путь воїна в його рідному селі.

На Чернігівщині попрощалися з трьома бійцями, які загинули на Донеччині та Луганщині

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП.