НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські воїни АТО здобули 7 нагород на Іграх Нескорених

Featured Video Play Icon

7 медалей вибороли три воїни АТО з Чернігівщини на Іграх Нескорених, що завершилися 11 липня у Кривому Розі. Змагання для воїнів, що зазнали травм під час воєнних дій проходили у 2 етапи. Перший день змагалися у плаванні, другий у стрільбі з луку. На Іграх у яких брало участь понад 80 військових, чернігівці показали гарний результат. Олександр Дударєв завоював  3 бронзові та 1 срібну медаль, а Владислав Шатіло золоту та срібну у плаванні на різних дистанціях. Сергій Довбиш посів перше місце у категорії початківці стрільба з класичного луку.

Сергій Довбиш розпочав службу з 94 року та присвятив їй 25 років. Під час воєнних дій захворів на тропічну малярію, що призвело до ушкодження нервової системи. Відновитися після травм Сергію допоміг спорт і тепер військовий не тільки активно приймає участь у змаганнях та веде здоровий спосіб життя, а і передає свій досвід побратимам.

Усі свої перемоги військовий присвячує дружині Марії, яка працює лікарем та піклується про його здоров’я та підтримує Сергія вже 5 років.

Наразі Сергій готується до нових змагань та не зупиняється на досягнутому, адже спорт – це найкращі ліки, запевняє ветеран.