НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські ветерани йдуть на « Ігри Героїв»

Featured Video Play Icon

Вони тренуються і готові показати свою мужність та спортивну волю.  У Чернігові учасники АТО та ООС  долучаються до  змагань з « Ігор Героїв». За підтримки Обласного центру реабілітації учасників бойових дій та їх родин , а також за ініціативи ГО « СУВІАТО» вперше  формується збірна команда Чернігівщини. Їх поки що четверо, вони перші і чекають друзів. Ветеран, доброволець Сергій Довбиш один із них.

Плани в організаторів амбітні. Вони хочуть розбудити своїх друзів і долучити їх до низки змагань, які  вже запланували  на 2021 рік. Сергій Довбиш впевнений, що  порох у чернігівських ветеранів у порохівницях є.

–  З 14 по 28.03 проводяться змагання з « Ігор Героїв». 9 вправ. Для хлопців, які мають поранення, ампутації. У нас ще Warrior Games з 22 березня відкривається реєстрація. Люди можуть себе проявити у різних видах спорту. 16-18 квітня відбірко вий турнір . Саме важливе у цьому році – Ігри нескорених , Ігри Героїв 2:0..Онлайн. Всі хлопці, які мають поранення, контузії, реєструються онлайн і приймають участь онлайн,- повідомив керівник ГО «СУВІАТО» Сергій Довбиш.

Ігри нескорених у форматі онлайн заплановані на жовтень. До цього часу треба сформувати команду і почати тренування. 22 березня стартує реєстрація на про відбір у збірну України на Іграх Воїнів 2021. Цієї осені 40 українських ветеранів уперше виступлять та представлять Україну в Орландо. Будемо сподіватися на те, що серед учасників будуть і чернігівці.