НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські спортсмени отруїлися на тренувальних зборах

Featured Video Play Icon

  42 людини, діти та дорослі, які відпочивали у спортивному таборі у селі Яблуниця на Прикарпатті, екстрено повертаються до Чернігова. 23 липня до місцевої лікарні з діагнозом гострий гастроентероколіт потрапило 17 осіб, серед яких 8 дітей та 1 дорослий з Чернігова. Навчальний тренувальний збір “Всеукраїнського федерації теквандо” планували провести з 17 по 25  липня. Організатором виступала Вінницька федерація теквандо. 

Стан дітей середньої тяжкості. Причина отруєння поки не відома, але відповідні служби долучилися до встановлення обставин. Майже всі діти, які перебували у таборі вже його залишили. За словами начальника Управління сім’ї молоді та спорту Андрія Дериземлі, власник турбази «Таємниці Карпат» байдуже відреагував на цю ситуацію.  

По поверненню всіх дітей оглянуть медики. Андрій Дериземля повідомив, що в обласній дитячій лікарні готові надати допомогу. Дорослих, що їх супроводжують, прийме інфекційне відділення. У них візьмуть аналізи, щоб встановити тип інфекції, аби не допустити її подальшого поширення.