Факт-новини: оперативні сюжети

Реконструкція на Доценка-Космонавтів добігає кінця

Featured Video Play Icon

Комплексні ремонтні  роботи, що тривають  на перехресті вулиць Доценка та Космонавтів,  добігають кінця. Ще  зовсім трохи і тут відновиться транспортний рух –  більш зручний та комфортний. Наразі на об’єкті  виконано близько 70 відсотків робіт. Тут облаштували рух по колу, площею 1400 квадратних метри, створили три ділянки безпеки для розділення потоків машин,  замінили комунікації, завершують дорожні роботи.

Нині  реконструкція  у розпалі. На ділянці від кола і до вулиці Пухова, загальною  протяжністю 700 метрів,  розпочали знімати старе асфальтне  покриття.

Закінчити цю ділянку планують за два дні, а потім  її оновлять новим асфальтобетоном. Крім того, на об’єкті  завершують укладати  геотекстиль біля кола, вже від завтра на цьому місці буде новеньке покриття. Майже завершили встановлення  бордюрів.  Реконструкція фінансується за кошти міського бюджету. Загальна вартість всього ремонту на цьому об’єкті близько  14 мільйонів гривень. Остаточно завершити всі  роботи тут планують   вже за тиждень.