Факт-новини: оперативні сюжети

Чемпіонат з футболу серед правоохоронців

Featured Video Play Icon

14 вересня на стадіоні “Чернігів – Арена” пройшов чемпіонат області з футболу серед правоохоронних органів. За словами начальника фізкультурно-спортивного відділу обласної організації “Динамо”Сергія Слісаренка, у чемпіонаті брали участь 12 команд, що розподілені на дві групи. У півфінальній частині змагань взяли участь команди головного управління Національної поліції та Управління Державної Служби надзвичайних ситуацій. Також були задіяні команди від академії Пенітенціарної служби та військової частини Т0500.

Підтримати свою команду   прийшов ректор Академії Державної пенітенціарної служби Олексій Тогочинський.  За його словами, даний захід є традиційним і проводиться кожен рік. Чоловік вважає, що подібні заходи потрібно заохочувати, адже вони виховують характер та волю до перемоги.

Футбол на Чернігівщині активно розвивається. Учасник чемпіонату Сергій Марценюк полюбляє подібні змагання за можливість показати, чого ти насправді вартий. Чоловік бере участь у чемпіонаті щороку і, каже, завжди задоволений. «У цьому році всі команди сильні та серйозні, є з ким позмагатись!» –  каже Сергій Марценюк.

Команди зіграли три матчі поспіль. У фінал вийшли управління ДСНС та Академія Державної пенітенціарної служби. Чемпіонат відбувся за підтримки обласної державної адміністрації та «Динамо». За словами Андрія Шемця, заступника директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту, головна мета чемпіонату – мотивувати людей займатись спортом та проводити здоровий, активний відпочинок. Чемпіонат області з футболу закінчився блискучою перемогою пенітенціарників. Переможці отримали кубок, медалі та грамоти. Срібним призером стала команда Управління Державної Служби з надзвичайних ситуацій, її гравці теж отримали кубок та медалі. Третє місце посіла команда управління Національної Поліції. Також визначили кращих воротаря, захисника, нападника та бомбардира.