Факт-новини: оперативні сюжети

Чемпіонат України з кікбоксингу

Featured Video Play Icon

У Чернігові триває Чемпіонат України з кікбоксингу «ІСКА» серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей старшого віку. Наше місто вже вп’яте приймає таке змагання, і хоча розпочалося воно ще 17 вересня, урочисте відкриття провели лише в суботу. Привітав учасників змагань Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цей чемпіонат – перше велике змагання з кікбоксингу в Чернігові з початку карантину. Тривалу перерву атлети не гаяли – теоретичні знання здобували в інтернет-конференціях з тренерами, а на практиці відпрацьовували прийоми на свіжому повітрі, під час індивідуальних тренувань.

500 учасників з 20 регіонів України прибули   на змагання.   Чернігівщина традиційно може похвалитися сильними представниками на чемпіонаті з кікбоксингу. П’ятеро уродженців області носять звання заслуженого майстра спорту і неодноразово перемагали на чемпіонатах світу. Тому організатори змагання впевнені, що за кількістю медалей наша команда буде серед лідерів. Остаточні результати чемпіонату стануть відомими у неділю.