Факт-новини: оперативні сюжети

Бути чи не бути газовій заправці на Масанах?

Featured Video Play Icon

Будівництво газової заправки на Масанах стало одним з найбільш дискусійних питань під час зустрічі міського голови з мешканцями мікрорайону. Вони вважають цей об’єкт небезпечним, а Владислав Атрошенко стверджує, що скасовувати дозвіл на будівництво вже запізно. Більше того, власник заправки зможе довести свою правоту через суд.

Масани – наймолодший мікрорайон Чернігова, що нині активно розбудовується і розвивається. Тому не дивно, що багато прохань місцевих мешканців до міського голови були спрямовані на створення нової інфраструктури. Комусь бракує школи, комусь – місця для відпочинку.

Загалом, наголосив міський голова, об’єм будівництва та реконструкції Чернігова залежить від можливостей міського бюджету, який в свою чергу, залежить від державного. Виділять на наше місто більше субвенціїй – фронт робіт буде ширшим. Але наразі прогнози по кошторису не дуже оптимістичні.

Окрім іншого, міський голова розповів мешканцям Масанів про деякі інфраструктурні проєкти, які заплановані в мікрорайоні на цей та наступний роки. Наприклад, пішохідний перехід під залізничним мостом буде завершений до кінця вересня, а у 2021-му, цілком можливо, на Масанах облаштують паркову зону для прогулянок та відпочинку.