НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Бризки шампанського

Featured Video Play Icon

Спеціально до свята 8 березня актори Чернігівського обласного молодіжного театру підготували концертну програму для чернігівок. 

Своїм кольором шампанське нагадує жіночу ніжність, а бризками – легку грайливість, солодкуватість, тому назва повністю відповідає святу. Над постановою програми працювала акторка Інна Атрощенко, завдяки їй всі пісні лунають українською.

«Концертна програма починається танго: жіночим емоційним наспівом, а далі вже переплітається з іншими піснями. В основному всі пісні про жінок. Тобто про жіноче щастя, нещастя, про чоловіків, які кохають жінок і хочуть, щоб вони були найкращими».

У трупі Молодіжки поповнення. Ярослав Мальцев лише робить свої перші акторські кроки, а от Костянтин Слободенюк –  колишній артист обласного філармонійного центру.  Він поділився тим, як відчуває себе у новому колективі.

«Я багато років вже потрошки співпрацюю з молодіжним театром. Мене запрошують інколи. Всі дуже привітні, йдуть на зустріч. Якщо щось не розумієш, тобі підкажуть, допоможуть. Ми з Борею відкриваємо концерт. позиціонуємось як ведучі. Потом співаю пісню Володимира Висоцького “Лист з Москви”, і фінал.

Режисер та актор Євгеній Сидоренко виконує багато ролей, та на початку з’являється в  образі, котрий передає настрій пісень Володимира Висоцького.

«Це по-перше пісня Костянтина Слободенюка. А я гадаю як же ш Висоцький, та без гітари – це був би просто вокальний спів. А коли є гітара, та до того, я ще там в кепочці, то мені здається, що це енергетичний, потужний меседж в зали стовідсотково відбувся.

Головним музичним інструментом постанови був саксофон. Починаючи з 26-го лютого вистава йде щодня, а іноді й по 2 рази на день. В програмі задіяна майже вся трупа.