НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Бізнес з нуля. Як відкрити власну справу у Чернігові

Featured Video Play Icon

Як створити власний бренд, розпочати бізнес і успішно розвивати його у Чернігові? Що потрібно зробити, аби розкрити свій потенціал? Про це і не тільки йшлося на форумі для молоді, який організували в Агенції регіонального розвитку. Захід об’єднав і активну молодь міста, яка тільки-но планує відкривати власну справу, і досвідчених місцевих підприємців.

Під час форуму успішні чернігівці розповідали про можливості та розвиток бізнесу у нашому місті, говорили про складові підприємницької діяльності, ділилися досвідом, як вивести бренд на міжнародний рівень. Серед спікерів – Юлія Лобачова, яка змогла зробити бренд весільних суконь зі світовим ім’ям на місцевому рівні. Своїм досвідом вона ділилася з учасниками форуму.

Розуміє проблеми, з якими стикаються у бізнесі майбутні підприємці, і голова молодіжної міської ради Михайло Брижко.

Уважно слухає про можливості та розвиток бізнесу чернігівка Марина Желдак. За фахом вона кар’єрний коуч. Проте має підприємницькі ідеї і мріє реалізувати їх, створивши освітню консалтингову компанію. Жінка впевнена, захід допоможе їй реалізувати задуми.

Такий бізнес форум для молоді у Чернігові відбувається вперше. Він не лише дозволяє відкрити нові горизонти, побачити перспективи для свого бізнесу у місті та набратися мотивації, а й віднайти спільне ком’юніті, яке дозволить пов’язати всіх учасників задля успішного росту.