Факт-новини: оперативні сюжети

Бізнес-фест у Чернігові

Featured Video Play Icon

Бізнес-фест “Разом до успіху” вчетверте пройшов у Чернігові. У неділю, в день підприємця, представники цієї професії – від невеликих ФОПів до великих і серйозних фірм – зібралися у центральному парку культури та відпочинку.

Багато з учасників бізнес-фесту давно і успішно працюють у Чернігові. Вони сприяють наповненню бюджету нашого міста податками, а також створюють нові робочі місця. 

Колона підприємців у супроводі одразу двох оркестрів –  військово-музичного центру сухопутних військ ЗСУ і філармонійного центру –  і машин патрульної поліції вирушила із Центрального парку в напрямку Алеї героїв, де і відбувалося основне дійство бізнес-фесту. Бог торгівлі Гермес цього разу їхав не на конях, а на велорікші. Учасники привертали увагу городян своїми гаслами.

 На алеї Героїв учасники  святкової кавалькади взяли участь у флешмобі. Гімн фестивалю виконали солісти обласного філармонійного центру Макс Пузан і Світлана Примак та автор гімну Тарас Тарасенко.

Бізнес також відчув на собі проблеми, пов’язані з коронавірусом. Але підприємці зберегли робочі місця, підтримали своїх працівників. Цього року вони  допомагали  медичним закладам – купували маски, халати, апарати дихання. І в День підприємця вони вийшли всі разом на свято. Керівники міста та області, які взяли активну участь у заході, вручили кращим підприємствам відзнаки.

 Нагороджували в цей день і переможців конкурсу “Кращий товар Чернігівщини-2020”. Організатори бізнес-фесту пропонували продовжити Меморандум, який був підписаний чотири роки тому під час першого  фестивалю.

А на Алеї Героїв проходила виставка-продаж, де   велася торгівля різноманітним крамом, який привезли підприємці Чернігівщини. Сувеніри, іграшки, харчі, прикраси тощо. Ціни були доволі демократичними, тому покупців не бракувало. За словами учасників бізнес-фесту, подібні заходи допомагають їм не лише привабити нових клієнтів, а й презентувати свої нові товари та послуги.