Факт-новини: оперативні сюжети

Більше зелені – більше краси

Featured Video Play Icon

 Скільки рослин висадили біля міського палацу культури?

Біля міського палацу культури висаджують самшит. Працівники КП ” Зеленбуд” працюють з настроєм. Кажуть надихаються роботою та весною, бо створюють людям радість. Рослини якісні , каже пані Ольга. Висаджують за всіма правилами, у гарну землю та поливають. Все за планом та згідно з композицією.

Вічно зелений самшит сформує малюнок з символами міського палацу культури. При цьому кущі розростуться і їм зроблять цікаву зачіску.  Біля Міського палацу культури зеленбудівці висадять і інші рослини. Їх , доречі, уже привесли до Чернігова. Це спірея японська , граб, який стоятиме живою стіною , а також туї та вишні дрібнопильчасті, більше відомі як сакура.Каже директор комунального підприємства. Пізніше, на клумбах висадять квіти-однолітники, зокрема, тюльпани.

Вже наприкінці весни зелені зони будуть практично готові.Для зеленбудівців це найактивніший період роботи.Тому колектив працює на свіжому повітрі майже у повному складі .

Погода сприяє озелененню, каже директор комунального підприємства Роман Старіков. Новий посадковий матеріал уже отримали. Тож у центральній частині Чернігова висаджуватимуть уже сформовані дерева , які отримали з закритою кореневою системою, а блакитні ялини прикрасять в”їзд до міста